الأفضل للمهندس المعماري الميدان ولا التصميم ولا المكتب الفني؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد عبد الغنى فتحى عبد الغنى عبد الغنى , مهندس معماري موقع ومكتب فني , شركة حربي نظير للمقاولات العامة
تاريخ النشر: 2015/05/28
محمد يونس
من قبل محمد يونس , مهندس مشرف , الشركة العامة للكهرباء

الاقضل ما تريده انت ويلبى طموحك أما بالنسبة لى للمهندس المعمارى أفضل له التصميم والابداع بخياله.

حسام عبدالناصر جمال محمد كامل
من قبل حسام عبدالناصر جمال محمد كامل , مهندس مكتب فني , المباني المتحدة

انا ارشح مكتب فني في الاول ثم يبدء في التنفيذ بعدها بمده قصيره لانه عكس المهندس المدني مبيكنش مهيا للموقع في الاول

محمود صبره
من قبل محمود صبره , chief architect engineer , concept design for engineering consulting

تحيه طيبه

لكل مهندس ميوله وابداعه الشخصي سواء كان في المكتب او الموقع او كليهما

ولكن المعماري الجيد اللذي يتمتع بحس فني ومع بين الموقع والمكتب حيث المكتب يمثل خياله ورقيا والموقع يجسد الورق على الطبيعه مما يشعر المعماري بولود فكرته مذ اول المشروع وحين انتهائه يكون هذا المشروع بمابة الولد البار المادح لوالده

محمد عبد الغنى فتحى عبد الغنى عبد الغنى
من قبل محمد عبد الغنى فتحى عبد الغنى عبد الغنى , مهندس معماري موقع ومكتب فني , شركة حربي نظير للمقاولات العامة

لعلم حضرتكم انا مهندس معماري ودلوقتي بقالي سنتين شغال تنفيذ ولو حد حطني مع أي مهندس مدني مش هتلاقوا فرق

الحكايه كلها أن المهندس المعماري لازم يبتدي ينزل مواقع كتير من أيام الكليه عكس بتاع مدني

وده اللي انا عملته والحمد لله شغل التنفيذ والتفاصيل الإنشائية بقت بالنسبالى حاجه سهل