أثناء شحن وتفريغ البضائع اكتشفت ضياع جزء من البضاعة وبالرجوع لشركة التامين قامت الشركة بدفع قيمة التعويض كيف تتم معالجتها محاسبيا؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdelhafiz Elkhidir Sidahmed Mohammed Kheer , مدير التدريب والدراسات والبحوث , اتحاد المصارف السوداني
تاريخ النشر: 2015/04/30
Tawfik Hassan
من قبل Tawfik Hassan , مشرف خدمة عملاء , سعودى كول

هبدأ معاكم واعرفكم فى المقالة دى ايه اهم حاجة ممكن تهمك فى مجال شحن لمصر من الباب للباب وازاى تميز بين الشركات الى ممكن تهتم بمحتويات فاتورتك وتوصلها بسلام والمؤسسات الى ممكن تنصب عليك فهعرفك النقط المهمه دلوقتى فركز فى الكلمتين دول اهم من كل الى موجود فى المقالة تحت لانه هري فى الفاضي شركة شحن لمصر .

RAMY ALHASSAN
من قبل RAMY ALHASSAN , Senior accountant , kfupm

من ح / البنك

الى ح / المدينون

Teriq Alzuhby
من قبل Teriq Alzuhby , Head Trading Finance , Judy Company

من ح نقص وتلف البضاعة  / المشتريات /

                                                    الى ح البضاعة / المشتريات /

من ح شركة التأمين

                          الى ح نقص وتلف البضاعة / المشتريات /

من ح الصندوق / المصرف

                                    الى ح شركة التأمين