لو توجه لك سؤال أثناء المقابلة الشخصية : ليه حابب تشتغل في خدمة العملاء ؟ وشايف في نفسك ايه من مؤهلات للوظيفة دي ؟ .. هتكون اجابتك ايه؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed tahoun , محاضر جرافيكس freelancer , freelancer
تاريخ النشر: 2015/04/28
Adel Mohamed
من قبل Adel Mohamed , رئيس حسابات , شركة اثيل للاستثمار

حابب اشتغل فيها لانى بسعد بخدمة الناس أولا الحمد لله امتلك اسلوب راقى وواضح ومتاكد انى هكون كفأ فى خدمة العملاء