التحدث له ثلاث سلوكيات 1- التحضير 2- التعبير 3- التأكيد ما المقصود بكل سلوك منها ؟

تم إضافة السؤال من قبل حماده فهمى , Human Resources Manager , Telecom Egypt
تاريخ النشر: 2015/04/23
Hossam Ebrahim Salah
من قبل Hossam Ebrahim Salah , تاجر , الشيخ

اول حاجه تحضير الافكار

تانى حاجه التعبير عن كل فكر بأسلوب مميز ودقيق فيهم لاقناع اى شخص بفكرك

التأكيد انى ارجع اعيد بعض الكلام المهم و شرح امثله لتأكيد ان الفكره او انظريه صحيحة لا شك فيها