Was mail merge useful for sending different mails to different clients?

تم إضافة السؤال من قبل Sandhya Binoy , Software Professional , Karrox technologies
تاريخ النشر: 2015/04/15
Nameera Shaikh
من قبل Nameera Shaikh

Yes, it is useful when used with an already existing macro. It saves time and you can filter or add anything or keep it same accordingly. Making letters for each customer seprately is not requried