ماهو أهم سؤال في الحياة؟ What is the most important question in life?

تم إضافة السؤال من قبل Mohanad ALnajjar , Management MMgt Project Coordinator & Personnel Officer , Al-Rahma Charity Association
تاريخ النشر: 2013/08/02
Dick Chapman
من قبل Dick Chapman , Area Asset Manager North East & Scotland , Northgate Vehicle Hire

This question is too big to answer? for me

Abdessamad Ayouch
من قبل Abdessamad Ayouch , Analyste programmeur Windev (Collaborateur) , IP Partners

أهم سؤال في الحياة هو

من هو ربك ؟

ما دينك؟