زمن الشك النهائي للاسمنت العادي (بدون اي إضافات للخلطة) يقدر بــ ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات
تاريخ النشر: 2015/03/25
Moataz Fouda
من قبل Moataz Fouda , Orascom Construction PLC

١٠ ساعات يا سيدي الفاضل،، و شكرا علي السؤال

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

اؤيد استاذ معتز واستاذ محمد يونس

10 ساعات بدون اضأفة اية خلطة . و28 يوم بعد اضأفة الحصو و الرمل مع التقدير

محمد يونس
من قبل محمد يونس , مهندس مشرف , الشركة العامة للكهرباء

 يجب ان لا يزيد عن10 ساعات زمن الشك النهائى حسب المواصفات

ياسر أحمد حسين المعصراوى المعصراوى
من قبل ياسر أحمد حسين المعصراوى المعصراوى , Supervizor , اطلالة المعمار للمقاولات

 اضافة لردكم الجميل الساعات ايضا على حسب جو الصب والمنطقة الذى يجرى بها الصب ( باردة - حارة )

Amr Mohamed
من قبل Amr Mohamed , Planning Engineer , Sabqon International Holding

الاختيار الاجابة الثالثة10 ساعات