ماهى احدث برامج مستخدمه فى ادخال البيانات؟

تم إضافة السؤال من قبل eman samir , record management support lead , PGESCo
تاريخ النشر: 2015/03/12
sameh mohamed samy yousif
من قبل sameh mohamed samy yousif , امين معمل حاسب الي - مدخل بيانات -متعاقد مؤقت , وزارة التربية و التعليم

ادخال البيانات غير مرتبط ببرامج ادخال البيانات بيتم بقواعد البيانات اللي بتبرمج باستخدام برامج الاوراكل و الفاجيوال ستوديوز او -مع مايكروسوفت اكسس حسب الاستخدام