نفسي ارفع من مستوي معيشتي ؟

تم إضافة السؤال من قبل Shereen Galal , محاسبة , صيدلية ابو الغيط
تاريخ النشر: 2015/02/08
mohamed eladawi
من قبل mohamed eladawi , مدخل بيانات , ليونى

نوجد المعيشه وبعد كده نرفعها

ahmed mohammed metwally mohammed
من قبل ahmed mohammed metwally mohammed , حسابات المكاتب الامامية , ألباتروس جروب

طالما حضرتك خبرة ...... في مجال الادوية شغل مخازن الادوية بيكسب كويس راس ماله مش مهم يكون كبير اوي مجالاته كويسة واكيد حضرتك عارفة وبتتعاملي مع مخازن

Mohamed Essmat IFRS certified-ACCA
من قبل Mohamed Essmat IFRS certified-ACCA , Accounts manager , Al abdouli Group

عليكى اولا عمل مشروع فى نفسك

fadil hoory
من قبل fadil hoory , محاسب , شركة مقاولات بالسعودية

اسأل الله العلي القدير ان يرفع الله مستوي معيشتك بمايصلحك ويصلح احوالك

وادلك علي شي يرفع المعيشة ويجعلها مستقرة الا وهو كثرة الاستغفار واسأل الله ان يجعلنا من المستغفرين يارب

ممكن تحاولي تقومي بمشروع صغير داخل منزلك عن طريق ممارسه الخياطه او اي حرف تكون من هويتك تساعدك علي زياده الدخل