كم عده القطعات المستخدمه فى عمل دولابن معدنين ومن غير ارفف؟

تم إضافة السؤال من قبل ساهر عمرو محمد عز الدين اباظه , طالب , مدرسه الزوخروفيه
تاريخ النشر: 2014/12/28
Gamal Salh
من قبل Gamal Salh , فاني براده , امبورج

هو اولا علي حثاب المقاس يعنى لو الطول 2م والعرض 1م  والقطعة الوحدة 2×2 يبق احنا محتجين 5 قطع من المعادن   علشان كل دلاب حيحتاج الي2.5 من القطع ما يعادل 10 متر

Hamdy Abdel Nabi alsyd   Hussein
من قبل Hamdy Abdel Nabi alsyd Hussein , فنى تناية [cnc] , الشركة المصرية للصناعة والنظم المتقدمة [EMAS-السويدى] والشركة حاصلة على توكيل[SIEMENS] الالمانى

4جانبى --------2خلفى ظهر الدولاب ---------4ابواب امامية لكل دولاب بابان-----------2سقف لكل دولاب سقف--------2قاعدة لكل دولاب قاعدة

Omar Khaledof
من قبل Omar Khaledof , سائق خاص , خاص

2 خلفى      2امامى4 جانبى