إذا جاء لك عميل مهم تجزئة وشكا لك ان جاره عميل جمله يأخذ سعر اقل منه مما يؤثر على توزيعه بالمنطقة وإن لم تنزل له السعر ستخسره فماذا تفعل معه؟

تم إضافة السؤال من قبل Fathi Nasr Hussain , Sales Manger - مدير ميبعات وتسويق , SAUDI PAPER CONVERTING
تاريخ النشر: 2014/12/18
reda eldeeb
من قبل reda eldeeb , صراف ومدير تنفيذى , المصريه للصرافه فوركس

سوف اعطيه سعر اقل ولكن بعد سحب بضاعه اكبر بمعنى كل ماكان سحبه كبير يحصل على خصم

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

اتفق مع اجابة أ. محمد محمد

mohamed mahmoud
من قبل mohamed mahmoud , تصنيع اثاث مكتبى , ابو زياد للأثاث المكتبى

هاديلك مثال على شغلى

لو مثلا لاقيت طقم مكتب سعره اقل50 جنيه ونفس لمواصفات عبارة عن ( كنبة +2 فوتيه )

مش هاقلل فى السعر ولاكن هاخلى الطقم عبارة عن ( كنبة +2 فوتيه + ترابيزة )

والترابيز هاتعمل50 جنيه

Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

انت والعميل الاخر تشترون من الشركة بسعر واحد عميل الجملة له اسلوبه بتازله عن جزء من ارباحه لتجار التجزئة والزبائن وانت عميل التجزئة لك اسلوب اخر تريد كل ارباح البضاعة راجع سياسة بيعك فلا دخل للشركة باساليبكم وسياساتكم الخاصة