كيف يمكنك الحصول على خبرة في مجال الهندسة الطبية الحيوية ، وكل شركات الأجهزة الطبية لديها شرط لقبول توظيفك وهو أن يكون لديك خبرة في نفس المجال ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdalrhman Abdalrhman , مسؤول تسويق الأجهزة الطبية وتركيبها , سيمنس
تاريخ النشر: 2014/11/20
azza kamal
من قبل azza kamal , Senior Computer Programmer and markter , tattweer foundation

هى  دى  مش مشكله   فى  مجال الاجهزه الطبيه  بس دى مشكله عامه فى اى شغل انه محتاج  سنوات خبره طب المتخرجين لسه  عندهم خبره ازاى