لماذا لايتوفر وظائف نسائية بحته بدون أي أختلاط وبدون طلب خبرة سابقة وبدون شرط اللغه الأنجليزيه؟

تم إضافة السؤال من قبل البحيري
تاريخ النشر: 2014/11/20
noha salah
من قبل noha salah

ازاي وظيفه بحته وفي نفس الوقت بدون خبره وبدون اللغه وبدون اختلاط

حسه ان السوال مش متركب اوي

لازم يكون فيه اختلاط ان مكنش موظفين لازم الزبائن  يكون فيها اختلاط

كل حاجه دلوقتي الراجل بقا يقوم بيها وحتي اغلط الوظائف اللي المفروض انها للنساء الراجل بقا بيعملها زي الطبخ اشهر طباخين دلوقتي رجاله ومصممين الازياء بردو اشهرهم رجاله وغيره  من امور كتير تتعلق بالمراه ويقوم بها الرجال واحسن

وطبعا فيه وظائف افضل انها تكون نساء  لاسباب معينه وترجع للعقلية كل شخص وحسب تفكيره

مش عارف

لكن ممكن هذا ممكن و لكن فى الجمعيات النسائية الخيرية

انما فى مجال الشركات قد يكون مستحيل