الهيروشيما فرجن واحد الجديد قاطع اشار راسى؟

تم إضافة السؤال من قبل ناجى شبل الدسوقى البوشه البوشة , software engineer. Satellite....مهندس صيانة كمبيوتر .....أكتشاف الاخطاءواصلاحها..صيانةالاجهزة , بسنت سات للاقمار الصناعية
تاريخ النشر: 2014/11/16
Hashim Hashim
من قبل Hashim Hashim , طالب , مركز بوابة الشرق لاجهزة الكمبيوتر

طيب يا غالىبعد التأكد من دايره الباوريجب عمل الاسعافات الاوليه للجهازتنظيف البورده جيدا وتحميل سوفت وير للجهاز وبعد كدهيجب التأكد من lm317 وايضا الترانزستورات الفلاتلو استمر العطل معاكعليك بفحص الريجيليتور وشوف هل مخرج معاك7.1 ام لا يا غالى