كيف تستثمر وقتك في العمل؟؟

<p>يقضي الموظفين اوقات عملهم بجد ثم يأتي وقت لا يوجد فيه أعمال أو مهام .. فكيف يستثمر الموظف هذا الوقت ؟؟</p>

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Felimban , إداري الأمن السلامة في مصنع البلمرة , شركة الجبيل للبتروكيماويات
تاريخ النشر: 2014/11/16

الترتيب للاعمال القادمة قبل وصولها للموظف ومساعدة مدير القسم باعمال القسم

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

ترتيب بعض الاعمال

احيانا الترفيه عن النفس للخرود دائما من وتيرة ضغط العمل

قراءة ما هو جديد من قوانين ولوائح حول اداراتي حول المواقع الرسمية

Mohamed Elsafty
من قبل Mohamed Elsafty , مدير إدارة التخطيط , مجموعة شركات يونيفرسال

بصراحة بصراحة بصراحة ، ولا حاجة، أنا بحاول أستغل الفترة دي في عمل لا شيء ، و بحاول قدر الإمكان أهرب من التفكير في الشغل ، عن طريق قراءة القرآن أو صحيفة أو مشاركة بعض الزملاء في نقاشات خارج نطاق العمل بهدف دعم العلاقات و زيادة التواصل معهم ، أي حاجة بس بعيد تماماً عن المهام الوظيفية ، المشكلة إن مفيش حد بيعتقني في الفترة دي و مابيصدقوا يستغلوها و يجرجروني تاني للشغل ، بس بتبقى لحظات أو دقائق لذيذة جداً

أما بقى لو كان الموضوع حيطول ليوم أو يومين فأنا بستغله عن طريق عمل أجازة سريعة تنسيني هموم الشغل، و ساعات بعمل الأجازة دي إجباري لبعض الموظفين اللي عندهم أرصدة أجازات عالية.

آه ، نسيت ، بدخل على الموقع الذيذ ده و بتبادل الأسئلة و الإجابات معاكم.

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

ربما القليل من الراحة في العمل تؤهلني للعمل في الفترة المقبلة بحماس أكثر فليس كل وقت العمل للعمل في بعض الوظائف

ahmed alyahiri
من قبل ahmed alyahiri , محامي حر , مكتب المحامي عبدالرحمن الأهدل

في التخطيط لمستقبلي الوظيفي وكيف أقوم بتطويره وتطوير شخصيتي وذاتي ...