لو كنت ذا سلطه. وقمت باكتشاف مبلغ اختلاس بسيط او تلاعب في الحسابات. وبمواجهة الشخص وعدك بتصحيح خطأه وعدم العوده لذلك. هل تستر عليه ام تبلغ مديرك؟

تم إضافة السؤال من قبل hassan ghannam , Finance Manager , Extreme Concept
تاريخ النشر: 2014/11/15

انت قلت انه لدي سلطة الا تري ان من هذه السلطه العمل علي المعالجه لأنك اذا بلغت المدير هيحاسبك انته لأن الموظف تابع ليك في العمل

abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

التستر علي المختلس يعتبر مشاركه معه

wijdane goumara
من قبل wijdane goumara

االتستر يعتبر جريمة و مشاركة بالجريمة بحد داتها لا بمكن التغاضي عن هدا الفعل لابد من معاقبة المختلس  اد في حالة مسامحته سيستغل الفرصة لتكرار الفعل

nehal dawood
من قبل nehal dawood , تسويق مبيعات دعاية واعلان وخدمة عملاء , المطبعة الاسلامية العربية

طبعا لازم يتعاقب علشان يكون عبرة لمن لا يعتبر ويعلم المدير بذلك حتي لا يتصرف مثل هذا التصرف مرة اخري او اي احد من فريق العمل

shaimaa mohamad ashour Elgadban
من قبل shaimaa mohamad ashour Elgadban , محاسب مالى , ارب ميديكال

ابلغ المدير للامانه المهنيه وارجوا من المدير ان يعطيه فرصه تانيه

omar alkhatib
من قبل omar alkhatib , محاسب , طيف للإنتاج والتوزيع الفني

اخبر المدير وهو صاحب الامر في اعطائه فرصةا اخرى او غير ذلك

nour ibrahim
من قبل nour ibrahim , محاسب ومراجع قانونى , مستقل

طلما فى يدى السلطة فارى ان يعالج الامر بينى وبينه

gehad gomaa
من قبل gehad gomaa , Technical Support , telecome egypt

الموقف فيه حالتين اولا انى اواجهه واديله الفرصه يصلح الخطا مع معرفه المدير بالموضوع

والتانى انى اواجهه واديله فرصته كامله فى تحصيح الموقف وفى حاله محصلش منه اى تصحيح هيكون اخد الفرصه كامله وساعتها هاقول للمدير وهاعرفه انو اخد الفرصه ومصلحش الخطا

احمد على رضوان محمد ابو عوف
من قبل احمد على رضوان محمد ابو عوف , صحفى , المصريون

سأقوم بالتحقيق فى الامر و اقوم بقصل المسئول عن ذلك التقصير

ابلغ المدير ، حفاظا علي نظام الشركة ، و حتي لا يتكرر الخطأ