عند تحويل تصميم من autucad 3d الىartcam الى cnc لماذا تتكسر خطوط الدورانات فى بعض الاحيان؟

<p>فى الدورانات فقط</p>

تم إضافة السؤال من قبل سعد جبرايل فؤاد بدوانى , مصمم ومشرف ومراقب جوده , مصنع الكرمة بجمصة المنصورة
تاريخ النشر: 2014/10/30
Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Mohamed , مهندس ميكانيكا , مصنع 54 الحربى

اولا السلام عليكم

فى امر فى الاوتوكاد اسمه Regenerate دا بيقلل التكسر فى الدورانات

Mohamed Omar CHAIB
من قبل Mohamed Omar CHAIB , Civil Engineer , SAMSUNG C&T

تحدث الانكسارات لان البرنامج يحاول تخفيف الذاكرة المستعملة من اجل سلاسة في العمل