ما هي الطريقة المفضلة لديك كمهندس مدني في حصر كميات حديد تسليح الأسقف المصمتة ؟

تم إضافة السؤال من قبل Limam Kheiri , projects manager , Alburaq trad. cont. services
تاريخ النشر: 2014/10/05
واصل على محمد واصل على واصل
من قبل واصل على محمد واصل على واصل , مهندس مدنى , مكتب البربرى للهندسة والانشاءات

انا بسلح السقف كله بسيخ12 م وبعدين بحسب الحديد ( كام سيخ فرش وكام سيخ غطاء والاضافى )  واما الكمرم فسهل حصره