لو محاسب عاوز يبدأ حياته المهنية ياترى يبدأ بكورسات ايه وبعد كده يعمل ايه بداية الطريق انك تعرف بدايته صح ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed amin , Senior Accountant , Midfert Misr for trade
تاريخ النشر: 2014/10/03
imran almsholi
من قبل imran almsholi

السلام عليكم لللاجابه على السؤال أولا يقوم بمتابعه النظام الأول للشركه ومن خلال ذالك يقوم بتزويد الشركه بل المعلومات او تطوير النظام السابق