ما هي اكثر التخصصات طلبا فى مجال الكمبيوتر (صيانة-برمجة-جرافيك-شبكات) ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Abuzied
تاريخ النشر: 2014/09/22
Samah Qudah
من قبل Samah Qudah , الاداره العامه , اكاديمية الاجنحه العلمية

جميع التخصصات مكمله لبعضها

ومن الجميل لو كان لديك اطلاع عليها

متوكل الريح امام محمد
من قبل متوكل الريح امام محمد , Director of the Office of Information Technology , mmw

كل التخصصات مرغوب بها ومكملة لبعضها

Khaled Kamal
من قبل Khaled Kamal , مشرف صيانه , ماتريكس

الاكثر طلبا للشركات البرمجه والشبكات

اما الاكثر طلبا للافراد الصيانه

وبلنسبه للجرفيك بيكون اكثر للقنوات التلفزيونيه

جميعها تخصصات مهمة ومطلوبة لايمكن تفضيل احدها على الاخر

أحمد عاطف محمد غمرى
من قبل أحمد عاطف محمد غمرى , الكترونى صيانة حاسبات , مركز العيادة لصيانة واصلاح الكمبيوتر والمحمول

البعض يكمل الكل

ولكن الصيانة اهم لتفادى تلف الجهاز اللى هتوصلو بالشبكة اللى هتربط الاجهزة اللى شغال عليها البرنامج المبرمج بالبرمجة اللى محتاجة للجرافيل اللى هتعمل بية الانترفيس اللى بتشوفو على الشاشة

neder jbeli
من قبل neder jbeli , موظف , كوجيبا

أعتقد أنها الصيانة و البرمجة.

mohamad izaz
من قبل mohamad izaz , مدير إداري , دار اليوسف لمقاولات الألمنيوم والزجاج

الشبكات الأعلى طلبا وايضا حسب الدولة

Bilal Djaghout
من قبل Bilal Djaghout , Cto , Elastic solutions

للاجابة على هذا السؤال ارى انه يجب اجراء احصائيات رسمية

احمد عبدالله الحطامي
من قبل احمد عبدالله الحطامي , محاسب , تقنية المعلومات

كلاً في مجالة وكلاً في تخصصة!! ولا يستغني اي تخصص من الاخر!! انت مبرمج تحتاج مصمم بلا شك .. انت مصمم تحتاج لصيانة حاسوبك اذا اصابة خلل !! سؤال عشوائي!!

Ahmed Nour
من قبل Ahmed Nour , Software Developer , Top Systems

برمجة - شبكات

Moayad Hamoudeh
من قبل Moayad Hamoudeh , مالك وفني وبائع , كومبيوترنا

البرمجة