تلقي موظف اوامر مديرة وخرج من مكتبة ينشد قائلا ...قال حمارا فليسوف .لو انصف الدهر اركب ..لاني حمارا بسيط وصاحبي حمارا مركب ماذذا يقصد الموظف من هذا؟

تم إضافة السؤال من قبل عادل مصطفي حسن احمد احمد , مستشار قانوني , مكتب محاماة
تاريخ النشر: 2014/09/13
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

غير راضى وغير مقتنع باوامر مديره

وبالعربى كده (بيترياء عليه و بيستهزاء بيه )

Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

غير مسرور وغير راضي عن مديره ويتندر عليه