What is foodborne illness and Who is at risk?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/08/24
Yasir Khan
من قبل Yasir Khan , Sales Administrator , Mobile Style UK

Foodborne is also known as Food poisoning,  is any illness resulting from the food spoilage of contaminated foodpathogenic bacteriaviruses, or parasites that contaminate food, as well as chemical or natural toxins such as poisonous mushrooms and various species of beans that have not been boiled for at least minutes.

People at risk:

Pregnant Women, Cancer patients, Children, Older Adults, Diabetes patients, HIV/AIDS patients