Can resistant bacteria and foodborne illness be eliminated or reduced?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/06/28
Bhavik Ruparelia
من قبل Bhavik Ruparelia , QA Manager , Ice Cream Lab LLC

Yes, pathogenic bacteria count can be reduced bu the effective use of GHP and GMP. If efforts are made to reduce pathogenic bacteria count, food borne illness would be eliminated automatically.