What can I do at home to prevent foodborne illness for my family?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/08/24
catalina tanase
من قبل catalina tanase , General assistant , Alba Restaurants Ltd

Correct storage, use by date or best before, no cross contamination e.g after handling raw meat always wash ur hands. Cook foiodat correct temperatures to kill bacteria