كيف يمكن التعامل مع قرار انت مظلوم به من قبل الاداره ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Madadha , Supervisors , Huawei mobile
تاريخ النشر: 2014/08/22
حسام السداتى
من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية

أولآ يجب تنفيذ القرار

ثم تقدم رسميآ اعتراض على القرار و أذكر مبرراتك

ثم تكون الادارة هى صاحبة تعديل او تنفيذ الفرار

Muhammad ahmed Keshka
من قبل Muhammad ahmed Keshka , الإدارة , أجيليكا لطباعة المنسوجات والملابس الجاهزة

طبقا للقواعد المتبعة أولا بتكلم مع المشرف المباشر team leader بخصوص القرار أو أرسل له ميل فورمال بأن أنا حابب أقعد معاك بخصوص القرار ده وإذا لم يتم التوصل لحل بقله أنا عايز أكلم المشرف الأعلي منك Super visor وأقعد أتكلم معاه بكل أدب وبموضوعية ويفضل يبقي في أدلة وبراهيم بالأرقام والورق والاثباتات عشان تعرف تجيب حقك وإذا لم يتم التوصل لحل تطلب مقابلة المدير manager

يوجد تسلسل وظيفي يجب إتباعه لحل المشكلة وهو ما يسمي إتصال صاعد

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

يتم التظلم من القرار   بطريقة رسمية  و حسب التسلسل الوظيفي

اي  تقديم تظلم مكتوب لرئيسك الذي بدوره يرفعه للادارة المختصة

واعتقد ان  الادارة المختصة برفع تظلم الموظفيين والعمال هي ادارة الموارد البشرية