كيف بيقدر الواحد يستورد ملف من برنامج الأتوكاد لبرنامج الماكس؟

تم إضافة السؤال من قبل alaa ataya , رئيسة قسم التصميم , artline
تاريخ النشر: 2014/07/25
ahmad atya
من قبل ahmad atya , رسام اوتوكاد \ Draftsman , مكتب ابتكار

اجابة السوال موجوده فى ىسياق  السوال نقسة مختصرة فى كلمة يستوردفى برنامج الماكس نضغط على قائمة( فايل) او (ابليكيشن ) ثم نختار (امبورت) -وهى تعنى استيراد- ثم نختار ملف الاوتوكاد المراد فتحة سوف تظهر نافذة (امبورت اوبشن) وبها ثلاث قوائم ومن خلال هذه القوائم نستطيع التعديل على الملف  من حيث مثلا   الوحدات  واظهار اواخفاء الطبقات   بعد الانتها من التعديل نقوم بالضغط على (اوك) وهكذا يكون لدينا الملف على الماكس وهنالك طريقة اخرى اذا كان برنامج الماكس مغلق وهى ان نضغط كليك يمين على ملف الاوتوكاد المراد استيراده ونختار (اوبين ويز)ثم نختار الماكس سوف يفتح الماكس ونافذة (امبورت اوبشن)

0برجاء ملاحظة ان ما بين القوسين باللغة الانجليزيةشكرا

Ahmed Al Salih
من قبل Ahmed Al Salih , مهندس أقدم , دائرة صحة نينوى / قسم الهندسة

فتح برنامج الماكس: قائمة فايل: إستيراد ( نحدد نوع الملف الخاص بالاوتوكاد) يجب عمل تحويل وحدات إلى الأمتار من نافذة خيارات الإستيراد قبل التأكيد

Amani Doaibes
من قبل Amani Doaibes , المهندس المعماري الداخلي , free designer

أدخل على برنامج الماكس و إضغط import <- file -> و تختار ملف الأوتوكاد الذي تريد إدخاله ثم تضغط okو لكن بعد أن تكون إخترت ال unit  أو الوحدة للرسم المراد إدخاله

mohammed yahia
من قبل mohammed yahia , 3D Designer , HotelConcept

اذا كنتى هتاخديه للماكس بدون ما تعدلى عليه ..فى الحالة دى بس بتسحبيه على اى فيوبورت من الفيوبورت الاربعة ومجرد ما تسحبيه هتظهرلك قائمة فيها ثلاث اختيارات اختارى اول واحد واللى هو اسمة امبورت..بعد كده هتنتظرى الماكس يحمل فايل الكاد عندك لمجرد ثوانى او دقائق على حسب سرعة جهازك ..بس

Hussein fouad kamel
من قبل Hussein fouad kamel , بائع و مصمم مطابخ اوتوكاد و 3دي ماكس و 2020 , العصر الحديث للمطابخ

افتح file من الجزء الاعلي في اليسار بعدين هتفتح قايمه انزل فيها لحد كلمه import