ليه استغلال ظروف الدوله داخل وخارج مصرمن أصحاب العمل علي المهندس المصري سواء توظيف داخلي أو خارجي بدون النظر الي الخبره أو اجتهاد المهندس لا للظلم؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد عنتر عبدة محمد حسين , مهندس كهرباء , الشرقيه للمقاولات
تاريخ النشر: 2014/07/05
ahmed sabry helmy mostafa
من قبل ahmed sabry helmy mostafa , مهندس تصميم انشائي واشراف , شركة حسني عوض ونعمان السيد

اعتقد ان ده طبعا حاصل ( وهذا اولا)نظام الاقتصاد العالمي والسوق المفتوحه.....واظن باين اوي بقي هنا....كله يعلم عن كله (وهذا ثانيا)ترخيص المهندسين لأنفسهم بمعنب انه يجب ان يغلي ثمن نفسه في بلاده اولا كي تستطيع بلاده ان تغلي هي ثمنه في الخارج (وهذا ثالثا واخيرا)شكرا ا ا ا