نصب صاحب عمل صاحل العمل لا يدفع التامينات و ماضى على نفسى ورقة تمنعنى من ترك العمل

السلام عليكمانا بشتغل فى شركة صاحبها لما جيت اخد دورة تدريبية مضانى على ورقة كل اللى فيها انى مينفعش اسيب الشغل و لا اسيب الشركة الا اذا دفعت مبلغ كبير و ديه الورقة الوحيدة اللى بتربطنى بالشركة و حاليا اكتشتفت انه مبيدفعليش تأمينات و جبت ورقة تثبت ذلك و عاوز اعرف الاجراات القانونية اللى مفروض اخودها عشان صاحب العمل مرة يدينى مرتبى كامل و مرة يخصم بدون سبب و يتهرب منى و عاوز اعرف الورقة اللى مضيتها هل لو انتهى الامر انى هاسيب الشركة هالتزم بالورقة ديه لان عليها امضيتى و مفيش اى امضاء تانى و مفيش عقد و كل الاوراق اللى لدى الشركة صور من الاصول معهمش اصل من اوراقىفحاليا انا مش عارف وضعى القانونى و لا اتصرف ازاى و ايه الاجراءات القانونية المفروضة اخدها لترك العمل ؟لان اللى حصل ده نصب و ملوش معنى تانى عندى

تم إضافة السؤال من قبل انطوان ابراهيم يعقوب ابراهيم يعقوب , Application Specialist , Life Trade - Egypt
تاريخ النشر: 2015/02/08
hessein refat hessein helal shahen
من قبل hessein refat hessein helal shahen , صاحب عمل , مكتب حسين شاهين لاعمال المحاماه

بموجب ذلك الخطاب يتم التوجه لمكتب العمل وطلب فسخ التعاقد لامتناعه عن سداد اقساط التامين والاستيلاء عليها منك دون وجه حق وعدم امانته عليك وبالنهاية سيصدر القرار لصالحك