1. Preventive maintenance in charge 2. Spare parts those good for vehicle and get them with warranty and test report, given the criteria of test.

تم إضافة السؤال من قبل Ahsan Shahzad , Technical In charge (Supervisor) , sharjah taxi
تاريخ النشر: 2014/05/14
Ahmed El Masry
من قبل Ahmed El Masry , IT Regional Manager - Gulf Area , El Sewedy Electric PSP

i do agree with you

Shashikant Agrawal
من قبل Shashikant Agrawal , Technical involvement of activities , Associated

Spares of rubber artical shold have minimum stock bases purchasing leaf time. Testing is possible either at supplier end or buyer end sampling test to be performed.