Which of the following is not sales forecasting method? a. Time lag analysis b. Leading indicators c. Time series analysis d. Binomial regression

تم إضافة السؤال من قبل Abdel Fattah Ibrahim , CDT Director , Colgate Palmolive
تاريخ النشر: 2014/05/02
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

a. Time lag analysis

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

agreed with hussain ,,, its time lag analysis