The time lag between indenting and receiving material is called:

<p>(a) Lead time</p> <p>(b) Idle time</p> <p>(c) Stock out time</p> <p>(d) None of these</p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/10/02
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

(a) Lead time

padmakumar pathiyil
من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy

it is Lead Time. the time between start and end of a particular process.

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

A) Lead Time the correct answe

Mohamed Zufar Mohamed Haseeb
من قبل Mohamed Zufar Mohamed Haseeb , Team Leader - Group Internal Audit , AW Rostamani Group

(A) LEAD TIME..

amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

It is lead time.

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Answer A - Lead time

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

The time lag between indenting and receiving material is called:  Lead time.