ماهي مواصفات رجل المبيعات ؟

تم إضافة السؤال من قبل نبيل حسب الله , كبير ممثلي المبيعات (مدير معرض) , شركة عبدالله هاشم المحدودة (هوندا)
تاريخ النشر: 2014/04/16
Soliman Khalil
من قبل Soliman Khalil

1- فهمه ودرايته الكاملة عن المنتج الذى يسوقه2- حسن المظهر3- اللباقة واللياقة والبشاشة فى التعامل4- القدرة على اقناع العميل ولابد ان يكون المنتج مناسب لنوعية العميل وليس اى عميل اى التوفيق فى اختيار نوعيةة العميل وقدرته على شراء المنتج5-يتمتع بالقبول وله القدرة على انشاء العلاقات العامة والشخصية والا يكون لحوح وممل6- صبور وطموحولا يمل وله القدرة على التعمل مع كل انواع السلوكيات وان يكون هادىء فى رد الفعل ويستطيع السيطرة على انفعالاته الخ

ayman samir
من قبل ayman samir , مهندس استقبال , مركز بنز

حسن المظهر - لبق فى الكلام - الصبر اساسيات  رجل المبيعات - دراسه المنتج او السلعه - اقناع العميل بمميزات المنتج فى اقل وقت ممكن -دراسه نوع العميل من اول حوار له

mahmoud hanafy
من قبل mahmoud hanafy , مسئول الصيانه على السيارات الشركه , شركه النور 2

ان يكون فاهم اوى فى السيارات بشكل كبير وعارف موصفات اى عربيه وكماليات بتاعتها ويكون عندوا قدره على الاقناع

Osman Alassar
من قبل Osman Alassar , مشرف صيانه , albayan

حسن المظهر- لبق- صبور - يستطيع العمل تحت ضغط- متكلم- سريع الفهم-لديه القدره على الاقناع