Can the CRM system manage all customer interactions, i.e. driven by customer-facing employees, self-service customers, prospects, or partners?

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/04/11
Abdel Fattah Ibrahim
من قبل Abdel Fattah Ibrahim , CDT Director , Colgate Palmolive

Yes, as the CRM objective is obtain full view of all interactions with customers and prospects