ERP helps to “Reduce Manpower” or “Develop Manpower” - which is actually happened?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Shamsuzzaman Shamo , Senior Manager , BRAC
تاريخ النشر: 2014/04/06
Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

A complete ERP develop manpower and also increase man power to do this.

Mohammad Shamsuzzaman Shamo
من قبل Mohammad Shamsuzzaman Shamo , Senior Manager , BRAC

ERP helps to increase efficiency and productivity of a manpower. Generally it assists to reduce manpower if management is not interested to engage in others area.

Mohammed Bilal
من قبل Mohammed Bilal , Operations Manager , Rathore Real Estate

Reduce Manpower and making easy accountibility and track record .