ERP systems reduced the level for risk for most factors?

Operations risks category, we include factors relating to physical processes , external business environment and customer relationship anagement.

تم إضافة السؤال من قبل BENALIA BENALIA , DIRECTOR SYSTEM INFORMATION , SEACO
تاريخ النشر: 2016/08/16
BENALIA BENALIA
من قبل BENALIA BENALIA , DIRECTOR SYSTEM INFORMATION , SEACO

ERP systems  lead to improvement in internal auditors' capabilities

for risk assessment in all categories including user  training, with the biggest improvement in assessing HR and procurement related risks.