How ERP contributed to the development of the financial action?

تم إضافة السؤال من قبل Mansour Mansour , Chief accountant , Al-Ayuni for investment and Construction / KSA
تاريخ النشر: 2013/07/25
Dunya Zaib FCMA
من قبل Dunya Zaib FCMA , General Manager Strategy , National Aquaculture Group

Yea ERP contribute alot to the development of Financial action because it provide you timely information.