. contains transaction of other Modules in ERP 1) Sales 2) Financial 3) HR 4) None of above as ERP module are independent of one another.

تم إضافة السؤال من قبل AZHAR NAWAZ , Assistant Manager Accounts , Quantum Geoservices (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/02/17
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

4) None of above as ERP module are independent of one another.