Do you prefer to work closely with your sales manager, or to work independently? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/09/03
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

I feel comfortable to work with sales manager because HR needs to help the business as a strategic business partner.