What motivates sales teams more: Flexibility and Independence of work vs Money and monetary incentives?

تم إضافة السؤال من قبل Wise Mbewe , Consultant/ Freelancer , Independent Contractor
تاريخ النشر: 2023/01/24
Janine Elizabeth Valmores
من قبل Janine Elizabeth Valmores , Sales assistant , Km Trading LLC

Practically,money and monetary incentives.why?money is actually the reason why we looking for a job.

But Independence of work and flexibility are better. you can focus.