هو انا ليه بقدم هنا بقالي كتير جدا ومفيش اي حاجه جات ولا اي صاحب عمل وافق عي اي وظيفه كنت اتقدمت لها؟؟ ه

هو في حد فعلا حصل علي وظيفه في اي دوله من خلال الموقع دا. :) انا قدمت علي وظايف كتير جدا ومتنوعه ÷ه

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ahmed , Computer Technician , CompuNet Fayoum, Egypt
تاريخ النشر: 2014/03/31
Nesma rahile
من قبل Nesma rahile , محاسبه , منتصر للحديد والصلب

انا فعلا الي الان لم اتلق رد واضح علي الوظائف التى تقدمت لها