مدير الشركة كان له حصة من أسهم الشركة ب10% وكان شغال عايز ينهب الشركة إزاي إني أقول لا إزاي أقول الصح يتعمل إزاي أقول اللي؟

أنت عايزه أمضيلي عليه رفضني من الشركة بسبب أيه بسبب صوتي العالي وانا قمسا بالله كنت للنهاية بطبق الحق بتاع ربنا ومحدش من الشركة قال في حقي كلمة حق أنتوا أيه رأيكم في الكلام ده

تم إضافة السؤال من قبل أحمد الطويل , محاسب مالى , شركة أسواق عيد الله العثيم
تاريخ النشر: 2014/03/29

اخى الكريم للاسف ان المشكلة التى تم طرحها من قبلك متكررة يوميا مع اكثر من فرد و لكن اسمح لى ان تصرفك  و رد فعلك كان سريع و دون تفكير فكما قالى رسولنا الكريم عليه الصلاة و السلام  الحرب خدعة ومكيدة و كان يستوجب عليك اثبات عدم نزاهة هذا الشريك بالمستندات بان تقوم باجراء بعض من طلباته و تطلب تعميده  عليه و الاحتفاظ بصور منها قبل الصحوة حتى تكون مرجع وحجة قوية لاثبات حسن نيتك  أما الشركاء وكذلك فى اخذ حقك  و اثبات فصلك التعسفي فللاسف أن أخذ الحق فى أيامنا هذا هو صنعة وجب علينا تعلمها بطريقة أو بأخرى

ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

يمكنك اقامة دعوى عمالية عن الفصل التعسفي بعد التقدم بشكوى الى مكتب العمل المختص وتطلب مدة الاخطار قبل انهاء التعاقد والتعويض المادى والادبي عن الفصل التعسفي وكذلك اى مستحقات اخرى لك .

Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

اولا لازم يكون عندك اثباتات اللى بتتكلم بيه و قول للباقى المساهمين و الموظفين

عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري
من قبل عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري , المدير التنفيذي , دار الخبراء لتطوير الأعمال

بالنسبة للفصل كما قال الاخ ايمن محمد عاطف تقدم بدعوى عمالية اما ايه المفروض اللي كنت لازم تعملو هو انك كان لازم تدور على طريقة تبلغ بيها بقية الشركاء مع دلائل الاثبات الدامغة ولو معندكش دلائل يبقى المدير اللي استغنى عنك على حق لانك بتزعق ع الفاضي بدون دلائل.