Would you differentiate data entry and data processing?

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/03/26
Mohsin Raza
من قبل Mohsin Raza , Purchase Manager , Al Nahar Electronics Trading

Data entry is a process of feeding input to the database fromt he mannual data however data processing is a process of arranging, classifying, analyzing and drwing the results from already enetred data in to database.