Sir, Do you have Timekeeper & Data entry job in your company ?

I am working as a Timekeeper & Data entry operator in Trags company.

تم إضافة السؤال من قبل Tikaram Gurung , Timekeeper /Data Entry operator , Trading And Agency Services
تاريخ النشر: 2020/10/24
Tikaram Gurung
من قبل Tikaram Gurung , Timekeeper /Data Entry operator , Trading And Agency Services

I am Tikaram Gurung,

I am working as a Timekeeper and Data entry operator since from 2006 to till yet.

so I am looking for a job as like Timekeeper & Data entry operator.