Looking for COO (Saudi Only) With previous experience in at least 18 years with Aramco/ Sabic work Work Operation. Location - Dammam Adil?

"Looking for Chief Operation Officer in Dammam with a previous experience in at least years with Aramco/ Sabic work Work Operation. "

Interested send CV at Nationality only Saudi

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Adil Saba , Manpower Specialist , AL- SUWAIDI INDUSTRIAL SERVICES (AL- SUWAIDI HOLDING)
تاريخ النشر: 2017/12/10
Mohammad Adil Saba
من قبل Mohammad Adil Saba , Manpower Specialist , AL- SUWAIDI INDUSTRIAL SERVICES (AL- SUWAIDI HOLDING)

Interested send CV at

Nationality only Saudi