I want to work in job data entry or ICDL instructor?

I work in the Information Technology Center Gharbia Governorate Egypt trainer computer courses ICDL & office Work in Tanta Center center Gharbia Egypt data entry I hold a course of prepare trainers networks from ITI Institute of the Ministry of Communications

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Elaseed Elsebaie Ali Salem Elsebaie , trainer , InformationTechnology Center for training tanta /Elgharbya governorate
تاريخ النشر: 2013/10/21
naveed Amin
من قبل naveed Amin , dream cars , dream cars

yes can work as a data entry Oprater

Anjali Jayaraj
من قبل Anjali Jayaraj , Senior Systems Engineer , Infosys Ltd

ICDL instructor.Since I dont think Im good in data entry.

Muhammad Ali
من قبل Muhammad Ali , Data Entry Officer , ILAP

Respected sirI am fully expert with Data Entry work. I will provide you fast and accurate work. I assure you that I will perform my best. Looking forward for your reply. 6 Year working experience for Deffrent Data entry projectsRegards & ThanksMuhammad Ali

Muhammad Khuram Sheraz
من قبل Muhammad Khuram Sheraz , Good Job , Pakistan Post Office

My work in job data entry at Pakistan Post

Aboobacker Parassanam kunna
من قبل Aboobacker Parassanam kunna , salesman / purchase manager , Sainas wedding Shop

How can I improve my skills in job searching

محمد جوده
من قبل محمد جوده , مشرف , شركة داتا فرست

YES                                                                                     OK