What is the ideal concept in maintaining relative humidity percentage in dry foods processing in an environment of changing atmospheric pressure?

تم إضافة السؤال من قبل Rabih Mouhajer , Factory Manager , Foodtech company Ltd
تاريخ النشر: 2014/03/21
Rida Hamze
من قبل Rida Hamze , Operation Manager (Logistics , Distribution Center and E-commerce) , Oncost Cash and Carry

a proper isolation with a ventilation system.