What is the low and high pressure for the new ac unit particularly package unit?

تم إضافة السؤال من قبل marlou rojo , Power Technician ( Control Technician ) , Detecon Al- Saudia CO. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/03/21
Muhammad Arsalan Siddiqui
من قبل Muhammad Arsalan Siddiqui , Associate Director (MEP) , JLL

Low pressure for fan of packaged unit can be0.25in of wc and high can be more than1in of wc but it depends on many factors.