In Coal plant which turbine is primary high pressure or low pressure?

تم إضافة السؤال من قبل Imtiaz Ali , Shift Operations Engineer , Anton Oil DMCC
تاريخ النشر: 2017/11/13
Imtiaz Ali
من قبل Imtiaz Ali , Shift Operations Engineer , Anton Oil DMCC

Primary a high-pressure turbine at one end, followed by an intermediate-pressure turbine/low pressure turbine.