Which type of deaeration is effective for low pressure steam turbine?

Which type of dearatiion is effective for low pressure steam turbine?

تم إضافة السؤال من قبل Veenjho mal Narsengani , Deputy Manager , lucky Cement Ltd.
تاريخ النشر: 2017/06/24
omar saber
من قبل omar saber , Regional Customer Application Engineer , General Electric

effective in terms of what ? are you talking about performance ,efficiency or cost