اذا كان العميل غاضب من شئ كيف تقدر ان تساعده علي ان ينسي الامر ويعود للمكان مره اخري

الابتسامه الجميله والكلام اللبق يجعل العميل غير مزعوج

تم إضافة السؤال من قبل sameh abd el momiem ramadaan elbakly , BAKERY in CARREFOUR HYPER MARKET (BAWDI MALL) Al Ain
تاريخ النشر: 2014/02/27
alaa Mohamed
من قبل alaa Mohamed , general manger , Canines foundation

اول حاجة لازم انصت له واشوف المشكلة اللى مضيقاه , واحاول امتص غضبه , واحسسه بالاهتمام

ولو تطلب الامر الاعتذار له عن سوء الفهم , وبعد كدا اقدم له بعض التنازلات او بعض التعويضات وان كانت معنوية

عشان يرجع مرة تانية وبكدا هكون حولت قوة غضبه لقوة حب تجاه المكان اللى بعمل فيه

Zaid S  ALSHARARi
من قبل Zaid S ALSHARARi , بنك الرياض , بنك الرياص

الاستمآع لـه ويجاد له حلول تناسب مشكلته وتوضيح انك تقوم بمساعدته وانك متواجد هنا لحل مشكلته والابتسامه اثناء المحاوره معـه

Ahmed Elmahdy Elmahdy
من قبل Ahmed Elmahdy Elmahdy , مدير مبيعات , شركة اولاد المهدي للتجارة والتوزيع

حل مشكلة العميل وتنفيذ متطلباته بهدوء وإعطاؤه هدية صغييرة كتعويض عن عدم رضاه عن مستوي التعامل في المرة الاولي

nadia sherif
من قبل nadia sherif , سكرتاريه , سابقآ ;)

معرفه اسباب غضبة

ومحاولة حل السبب فى ذلك

والعمل على السلبيات التى قد يراها العميل من اجل التحسين وعدم تكرارها

Abdulrahman Alhamed
من قبل Abdulrahman Alhamed , استشاري مبيعات , الجميح للسيارات

لابد من معرفة سبب غصب العميل وتصنيفة حتى يسهل ويتسنى لك ارضاءة بالشكل المطلوب

osama sallam
من قبل osama sallam , مندوب مبيعات(موزع) - مشرف مبيعات , الالبان والاغذية الوطنية نادفود (هائل سعيد انعم وشركاه) - مؤسسه الغراسي للتجارة العالميه

عرف العميل بانه يتعامل مع شركه عملاقه